0item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Pokrivalo za vetrobransko steklo

Bodite prvi, ki oddate mnenje o izdelku

Hiter pregled

Pokrivalo za vetrobransko steklo je uporabno tako v zimskem kot tudi v poletnem času! Steklo ščiti pred ledom, snegom, vročimi sončnimi žarki, močnim vetrom in umazanijo.

Artikel: PVS

Lasnosti:
Velikost: 200cm x 120cm
Material: Aluminijasti film
Pokrivalo je oblikovano dvostransko, srebrna površina varuje notranjost avtomobila pred vročimi sončnimi žarki, črna pa kljubuje mrazu, ledu in snegu.
Dva trakova na vsaki strani pokrivala preprečujeta, da bi vam pokrivalo kdo ukradel ali da bi ga odpihnil veter. Vsebuje tudi magnetke, ki dodatno pritrjujejo pokrivalo.

Dobavljivost: Na zalogi
(1-2 dni)

Redna cena: 29,95 €

Special Price 12,95 €

* Obvezna polja

Redna cena: 29,95 €

Special Price 12,95 €

Podrobnosti

Pokrivalo za vetrobransko steklo je uporabno tako v zimskem kot tudi v poletnem času! Steklo ščiti pred ledom, snegom, vročimi sončnimi žarki, močnim vetrom in umazanijo. Artikel: PVS Lasnosti: Velikost: 200cm x 120cm Material: Aluminijasti film Pokrivalo je oblikovano dvostransko, srebrna površina varuje notranjost avtomobila pred vročimi sončnimi žarki, črna pa kljubuje mrazu, ledu in snegu. Dva trakova na vsaki strani pokrivala preprečujeta, da bi vam pokrivalo kdo ukradel ali da bi ga odpihnil veter. Vsebuje tudi magnetke, ki dodatno pritrjujejo pokrivalo.

Dodatne informacije

Is Featured Da

Dodaj značko

Za ločevanje značk uporabite presledke. Za fraze uporabljajte apostrof (').

  1. Bodite prvi, ki oddate mnenje o izdelku

Napišite svoj komentar