BREZPLAČNA DOSTAVA| za naročila nad 35 EUR
Konstrukcijske slamice 408 kos

Konstrukcijske slamice 408 kos

Roza otroški šotor MAGIC

Roza otroški šotor MAGIC

Lesena abecedna sestavljanka

  • SESTAVLJANKA S ČRKAMI IN ŠTEVILKAMI – set vsebuje leseno tablo s celotno abecedo in številkami, spremljajo pa ga obročki različnih barv. Vse dele se lahko odstrani in prilagodi.
  • ZABAVNO IN POUČNO – lesena sestavljanka je idealna za zabavo z malčki, kjer vstavljate črke na njihova pripadajoča mesta na tabli, igra pa se lahko prilagodi njihovim zmožnostim. S to sestavljanko se otrok ne uči zgolj oblik črk in številk, temveč tudi njihova imena, spozna barve ter celo sestavlja preproste besede.
  • NAREJENO IZ LESA – lesene igrače so že od nekdaj pravi hit pri vsakem otroku, k čemur prispeva njihova klasična estetika in obstojnost. Sestavljanke so pobarvane z nestrupeno barvo ter prevlečene z gladkim, zaščitnim slojem, ki dodatno preprečuje poškodbe.
  • ŽIVAHNE BARVE – sestavljanka je pobarvana z živimi barvami, ki otroka vzpodbujajo k igri ter stimulirajo domišljijo in ustvarjalnost. 
  • POPOLNO DARILO – Abecedna sestavljanka je odlična izbira darila za rojstni dan, božič in druge praznike, saj jo bo vesel vsak starš, ki bi svojega otroka rad ob zabavi tudi nekaj naučil.
17,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
ALP

Specifikacije:
- Večbarvno
- Materijal: les in plastika
- Dimenzije (dolžina/širina/višina): 45 x 18 x 8 cm
- Teža: 0.95 kg
- Starost: 3+

Vključuje:
- Set črk (abeceda)
- Set številk (1-10)
- Matematični znaki
- Plastični obročki
- Lesena tabla