0item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

HDMI kabel TV - Mobitel (Lightning)

Bodite prvi, ki oddate mnenje o izdelku

Hiter pregled

Delite svojo srečo s prijateljem ali družino ob velikem HD televizorju. Vse kar imate najraje je sedaj vidno tudi na TVju, vse kar morate narediti je le vzpostaviti povezavo med adapterjem in telefonom ter televizorjem, potem pa se zaslon telefona na HDTV enostavno odpre.

Artikel: HDM

HDMI kabel za iPhone/iPad lahko uporabite za internetno zabavo na televizorju - gledanje videospotov, šovov, filmov, poslušanje glasbe, gledanje slik, itd. Nič več gledanja serij in filmov na majhnem telefonskem ekranu!

- Telefon mora biti viden napravam kot so HDTV, monitor ali projektor
- Kompatibilno le z (Wi-fi + cell) verzijo za iPad
- Dolžina: 2m
- Hitra in enostavna povezava
- Naprava mora biti združljiva s funkcijo "osebna dostopna točka"
- Podpira 720 P in 1080 P visoko ločljivostjo
- Združljiv operacijski sistem UPTO iOS 10
- Hkrati bo delovalo tudi polnjenje naprave
- Deluje z vsemi iPhone-i ali iPad-i ali iPod-i z 8-pinskim priključkom za strele (kot je iPhone 7)
- barva: črna

OPOMBA
Ta HDTV AV kabelski adapter je samo za iOS8.0 ali novejše.
Ko prvič priključite telefon na televizijo, boste morda morali v telefonu izbrati opozorila »zaupanje« ali »neupravičeno« in se nato povezali.
Ko priključite telefon na televizor, počakajte nekaj časa, kar lahko traja približno 10 sekund za prikaz na televizorju.

Dobavljivost: Na zalogi
(1-2 dni)

Redna cena: 29,95 €

Special Price 22,95 €

* Obvezna polja

Redna cena: 29,95 €

Special Price 22,95 €

Podrobnosti

Delite svojo srečo s prijateljem ali družino ob velikem HD televizorju. Vse kar imate najraje je sedaj vidno tudi na TVju, vse kar morate narediti je le vzpostaviti povezavo med adapterjem in telefonom ter televizorjem, potem pa se zaslon telefona na HDTV enostavno odpre. Artikel: HDM HDMI kabel za iPhone/iPad lahko uporabite za internetno zabavo na televizorju - gledanje videospotov, šovov, filmov, poslušanje glasbe, gledanje slik, itd. Nič več gledanja serij in filmov na majhnem telefonskem ekranu! - Telefon mora biti viden napravam kot so HDTV, monitor ali projektor - Kompatibilno le z (Wi-fi + cell) verzijo za iPad - Dolžina: 2m - Hitra in enostavna povezava - Naprava mora biti združljiva s funkcijo "osebna dostopna točka" - Podpira 720 P in 1080 P visoko ločljivostjo - Združljiv operacijski sistem UPTO iOS 10 - Hkrati bo delovalo tudi polnjenje naprave - Deluje z vsemi iPhone-i ali iPad-i ali iPod-i z 8-pinskim priključkom za strele (kot je iPhone 7) - barva: črna OPOMBA Ta HDTV AV kabelski adapter je samo za iOS8.0 ali novejše. Ko prvič priključite telefon na televizijo, boste morda morali v telefonu izbrati opozorila »zaupanje« ali »neupravičeno« in se nato povezali. Ko priključite telefon na televizor, počakajte nekaj časa, kar lahko traja približno 10 sekund za prikaz na televizorju.

Dodatne informacije

Is Featured Ne

Dodaj značko

Za ločevanje značk uporabite presledke. Za fraze uporabljajte apostrof (').

  1. Bodite prvi, ki oddate mnenje o izdelku

Napišite svoj komentar