BREZPLAČNA DOSTAVA| za naročila nad 35 EUR
Brezžične slušalke Sonic

Brezžične slušalke Sonic

Brezžične slušalke MAX

Vrhunske brezžične slušalke MAX združujejo najnaprednejšo tehnologijo in izjemno kakovost ter nudijo neprimerljivo brezžično izkušnjo. S slušalkami MAX boste pripravljeni na vse izzive. • Zaradi vgrajenega mikrofona, ki omogoča sprejemanje klicev, bodo brezžične slušalke MAX vaš nov najljubši pripomoček za prostoročno klicanje. • Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji zagotavljajo visoko kakovost zvoka in onemogočajo, da bi hrup iz okolice zmotil vaše pogovore ali poslušanje glasbe. • Odlikuje jih priročna velikost, obenem pa so izjemno lahke, udobne in skoraj nevidne.
Redna cena 49,95 € Akcijska cena 21,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
MAXB

Doživite povsem nove zvočne razsežnosti z brezžičnimi slušalkami MAX, ki zagotavljajo kristalno jasen HD zvok in vam omogočajo popolno svobodo gibanja. V nekaj sekundah jih lahko povežete s pomočjo Bluetooth 5.0 tehologije in se potopite v visokokakovosten zvok.

Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu lahko z njimi sprejemate klice. Ob tem slušalke učinkovito zmanjšujejo hrup, ki prihaja iz okolice, in vam tako zagotovijo nemotene pogovore. Primerne so za uporabo ob športnih aktivnostih in omogočajo preklapljanje med glasbenimi posnetki, hkrati pa so izjemno vzdržljive in odporne na dež in prah.

Poslušanje glasbe in sprejemanje klicev še nikoli ni bilo tako udobno. Ergonomski dizajn nudi vrhunski način prilagajanja ušesnih čepkov, slušalke pa lahko zaradi priročne velikosti preprosto pospravite v žep.

Specifikacije:
- HD zvok
- Napredna tehnologija zmanjševanja hrupa
- Povezovanje preko Bluetooth 5.0
- Baterija: 50 mAh
- Čas uporabe: 4-5 ur
- Čas polnjenja: 1 ura
- Čas v stanju pripravljenosti: 200 u
- Delovna razdalja: do 10-15 metrov
- Polnilna postaja: 75 × 50 × 30 mm
- Uporaba polnilne postaje tudi kot powerbank: 1500 mAh
- IPX5 standard vodoodpornosti – odporne na prah in dež
- Barva: črna

Paket vsebuje:
- 2x Brezžična bluetooth slušalka
- 1x Polnilna postaja z USB kablom
- 1x par silikonskih nastavkov