0item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Brezžični Selfie Stick

Bodite prvi, ki oddate mnenje o izdelku

Hiter pregled

Artikel: WSS

Želite delati kar se da najboljše selfije? Potem potrebujete tudi dober pripomoček. Ta brezžični selfie stick je popolni spremljevalec vsakega pametnega telefona ali digitalne kamere ter naredi popolno sliko samo z enim klikom. Enostavno se lahko poveže z vsemi Android in Apple napravami.
Selfie stick je opremljen z gumijastim nedrsečim ročajem, zato ga je lažje držati med snemanjem videov ali slikanjem. Zaradi dobrega oprijema so tudi slike bolj čiste in kvalitetne, poleg tega pa vas tudi ne rabi biti strah, da bi vam palica zdrsnila iz roke in bi skupaj s telefonom padla na tla.
Je zelo lahek (približno 200gramov) in dolg 20 cm, kar pomeni, da ga lahko enostavno shranite v torbo in ga vzamete s sabo na potovanja, zabave, itd. Raztegne se lahko tudi do 94 cm, kar vam omogoča, da v fotografijo zajamete tudi detajle ozadja.
Ta selfie stick ima mehko notranjost, ki preprečuje, da bi se telefon opraskal, ima pa tudi močne ključavnice, ki skrbijo da naprava med slikanjem ostane na mestu.
Za delovanje tega selfie sticka ni potrebno nalagati nobene druge aplikacije na telefonu, zato je uporaba zelo enostavna.

Barva: črna

Dobavljivost: Na zalogi
(1-2 dni)

Redna cena: 14,95 €

Special Price 9,95 €

* Obvezna polja

Redna cena: 14,95 €

Special Price 9,95 €

Podrobnosti

Artikel: WSS Želite delati kar se da najboljše selfije? Potem potrebujete tudi dober pripomoček. Ta brezžični selfie stick je popolni spremljevalec vsakega pametnega telefona ali digitalne kamere ter naredi popolno sliko samo z enim klikom. Enostavno se lahko poveže z vsemi Android in Apple napravami. Selfie stick je opremljen z gumijastim nedrsečim ročajem, zato ga je lažje držati med snemanjem videov ali slikanjem. Zaradi dobrega oprijema so tudi slike bolj čiste in kvalitetne, poleg tega pa vas tudi ne rabi biti strah, da bi vam palica zdrsnila iz roke in bi skupaj s telefonom padla na tla. Je zelo lahek (približno 200gramov) in dolg 20 cm, kar pomeni, da ga lahko enostavno shranite v torbo in ga vzamete s sabo na potovanja, zabave, itd. Raztegne se lahko tudi do 94 cm, kar vam omogoča, da v fotografijo zajamete tudi detajle ozadja. Ta selfie stick ima mehko notranjost, ki preprečuje, da bi se telefon opraskal, ima pa tudi močne ključavnice, ki skrbijo da naprava med slikanjem ostane na mestu. Za delovanje tega selfie sticka ni potrebno nalagati nobene druge aplikacije na telefonu, zato je uporaba zelo enostavna. Barva: črna

Dodatne informacije

Is Featured Da

Dodaj značko

Za ločevanje značk uporabite presledke. Za fraze uporabljajte apostrof (').

  1. Bodite prvi, ki oddate mnenje o izdelku

Napišite svoj komentar