Samo do nedelje | Brezplačna dostava
Brezžične slušalke Zen

Brezžične slušalke Zen

Brezžične slušalke Bone

Brezžične slušalke Bone

Brezžične slušalke EarPods Pro

Doživite nove zvočne razsežnosti z brezžičnimi slušalkami Earpods Pro! Slušalke pritegnejo ne le s svojim videzom, a tudi z neprimerljivo zvočno izkušnjo. So ergonomsko oblikovane, nudijo izjemno udobje in bodo vaše nove najljubše spremljevalke med vadbo, v pisarni in doma.

✔ Dovršena tehnologija zagotavlja kristalno čist in jasen zvok.

✔ Kompatibilne z iOS in Android napravami.

✔ Ergonomski dizajn zagotavlja popolno prileganje.

✔ Do 4 ure poslušanja vaše najljubše glasbe.

✔ Polnjenje s prenosno polnilno škatlico.

✔ Na voljo v številnih barvnih različicah.

22,85 € Redna cena 39,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
EAR

Nepozabno zvočno doživetje

Prepustite se svoji najljubši glasbi z brezžičnimi slušalkami EarPods Pro, ki so združljive tako z iOS kot z Android napravami in prepričajo s čistim, bogatim in jasnim zvokom. V nekaj sekundah jih lahko povežete s pomočjo Bluetooth 5.0 tehologije in se potopite v kakovosten zvok, klice pa lahko opravljate brez motenj iz okolice.

Poslušanje glasbe in nemoteno opravljanje klicev

Slušalke zagotavljajo do 4 ure poslušanja glasbe ali prostoročnih klicev in vam z ergonomsko obliko zagotavljajo udobje in popolno prileganje. Predvajanje pesmi, sprejemanje in prekinjanje klicev omogočajo vgrajeni večfunkcijski gumbi. Skupaj s priročno polnilno postajo zasedejo zelo malo prostora in porabijo malo energije, zato so odlične za na pot.

Izjemno udobje in prileganje

Poslušanje glasbe in opravljanje klicev še nikoli ni bilo tako udobno. Ergonomski dizajn nudi brezmejno udobje, slušalke pa lahko zaradi priročne velikosti preprosto pospravite v polnilno škatlico in jih spravite v žep. Naj vas spremljajo, kjerkoli že boste!

Funkcije: - Kristalno jasen HD zvok - Inteligentna tehnologija zmanjševanja hrupa - Majhne, izjemno lahke in skoraj nevidne - Trpežnost in vzdržljivost - Povezovanje traja le nekaj sekund - Delujejo na vseh pametnih telefonih - Vgrajen mikrofon (med predvajanjem zlahka prevzamete klic in se pogovarjate) - IPX5 standard vodoodpornosti (odporne na znoj) - Bluetooth verzija 5.0 - Možnost upravljanja glasbe, sprejemanja klicev - Slušalke se dobro prilegajo ušesu zaradi ergonomske oblike - Primerne za uporabo v fitnesu, pri teku, sprehodih, kolesarjenju, na plaži, v službi, doma.. - Čas uporabe: do 4 ur - Čas polnjenja: 1h - Čas v stanju pripravljenosti: 24 ur - Delovna razdalja do 15 metrov

Paket vsebuje: - 2x Brezžična bluetooth slušalka - 1x Polnilna postaja z USB kablom